Zobrazeno 1 - 10
of 220
pro vyhledávání: '"S. Y-Hassan"'
Autor:
Per Tornvall, E. B. Brolin, K. Caidahl, K. Cederlund, O. Collste, M. Daniel, C. Ekenbäck, J. Jensen, S. Y-Hassan, L. Henareh, C. Hofman-Bang, P. Lyngå, E. Maret, N. Sarkar, J. Spaak, M. Sundqvist, P. Sörensson, M. Ugander, S. Agewall
Publikováno v:
BMC Cardiovascular Disorders, Vol 17, Iss 1, Pp 1-6 (2017)
Abstract Background Myocardial Infarction with Non-Obstructive Coronary Arteries (MINOCA) is common with a prevalence of 6% of all patients fulfilling the diagnosis of myocardial infarction. MINOCA should be considered a working diagnosis. Cardiac Ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebd25b7a623b497385a06af4ad573cc0
Publikováno v:
IRAQI JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES. 53:84-90
Four durum wheat genotypes exotic from ICARDA and local variety were sown in agricultural season of 2015-2016, 2016-2017, and 2017-2018, using Randomized Complete Block Design (RCBD) with three replications. The result of the combined analysis of var
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Nutrition Health and Family Studies. 2:85-109
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Nutrition Health and Family Studies. 2:120-145
Autor:
S. Y. Hassan
Publikováno v:
Kirkuk Journal of Science, Vol 8, Iss 4, Pp 1-8 (2013)
This study has been carried out on six samples of local and imported cement to determine concentrations of Rn-222 and U-238. The study showed that the minimum concentration of both Rn-222 and U-238 was in the cement of Hamam- AL Aleel with 17.9kBq.m-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d6078f3cc9444d0b2b9a7ff738df056
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 10:79-84
Lead considered as one of the most risk toxicity of environmental contamination. It causes an increment accumulation in food especially plant food. Also, soy flour is widely used, inexpensive and a highly nutritional source of protein. So, this inves
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 8:353-359
Fermentation process is considering as an important factor in improvement the availability of nutrients. The present investigation are carried out to evaluate the effect of fermented products (miso) prepared from soybean, barley and okara (as soymilk
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.