Zobrazeno 1 - 10
of 479
pro vyhledávání: '"S. Waqar"'
Publikováno v:
Вавиловский журнал генетики и селекции, Vol 27, Iss 6, Pp 609-622 (2023)
Wheat (Triticum aestivum L.) is a staple food and major source of dietary calories in Pakistan. Improving wheat varieties with higher grain yield and disease resistance is a prime objective. The knowledge of genetic behaviour of germplasm is key. To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bad0634f8731423a8c6e7bfbefac86e5
Publikováno v:
Virtual and Physical Prototyping, Vol 18, Iss 1 (2023)
The relationship between processing parameters, microstructure, and mechanical properties of Al-8.3Fe-1.3V-1.8Si alloy processed by laser powder bed fusion is seldom studied. Therefore, fully dense alloys with two parameters were selected to investig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b05f2b6d03ee4aedbedd5b43560aa71e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Virtual and Physical Prototyping. 18
Autor:
Zaidi, S. Waqar H.1 waqar.zaidi@lums.edu.pk
Publikováno v:
Centaurus: Journal of the European Society for the History of Science. Feb2021, Vol. 63 Issue 1, p17-31. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.