Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"S. Verbytskyi"'
Autor:
L. Borsolyuk, S. Verbytskyi
Publikováno v:
Вісник аграрної науки Причорномор'я, Vol 27, Iss 3, Pp 71-79 (2023)
The problems of providing consumers with healthy nutrition in sufficient quantities are typical for the entire modern world, and specialists are working hard to solve them, trying to harmonize the priorities of nutritional value with the basics of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f2c388127b645698cc5339407d14997
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 16, Iss 3 (2022)
Fermentation in the technology of dry-cured meat products helps to create products with high sensory characteristics and an extended shelf life. The purpose of this work was to study how bacterial and enzyme preparations affected the accumulation of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cb4ccc9336f43dcb3188aa896f644f4
Publikováno v:
Tehnologìâ virobnictva ì pererobki produktìv tvarinnictva. :162-167
The state when all people at any time have physical and economic access to safe and wholesome food sufficient to satisfy their physiological needs and benefits necessary for an active and healthy lifestyle is denominated as food security its principa
Publikováno v:
Ecological Sciences. 42:98-106
Publikováno v:
Food Science and Technology. 16
Fermentation in the technology of dry-cured meat products helps to create products with high sensory characteristics and an extended shelf life. The purpose of this work was to study how bacterial and enzyme preparations affected the accumulation of
Publikováno v:
Ecological Sciences. :42-49
Publikováno v:
Agricultural Science and Practice. 6:63-76
Aim. One of the important problems in the development of the food industry in Ukraine is the infl uence of globalization processes, accompanied by cyclical development of the economy. The cycles are manifested in periodic ups and downs of the busines
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.