Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"S. Veelaert"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering, 75(2), 178-186
Journal of Food Engineering 75 (2006) 2
Journal of Food Engineering 75 (2006) 2
A process concept is presented for the hydrolysis of starch to glucose in highly concentrated systems. Depending on the moisture content, the process consists of two or three stages. The two-stage process comprises combined thermal and enzymatic liqu
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 33:153-162
Physical and chemical transitions of dialdehyde starch in aqueous suspensions have been determined as a function of temperature and pH. The pH conditions were restricted to neutral or lower, since alkaline degradation is commonly recognized. Physical
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 32:131-139
The rheological behaviour of periodate oxidized potato starches has been investigated in both dilute and concentrated aqueous dispersions. On heating, low viscosity solutions were obtained at low concentrations and viscoelastic gels at high concentra
Publikováno v:
Starch-Stärke 47 (1995) 7
Starch-Stärke, 47(7), 263-268
Starch-Stärke, 47(7), 263-268
Dialdehyde starches were prepared by oxidation with periodate. The influence of the degree of oxidation of the dialdehyde starch on its microstructural and physicochemical properties such as crystallinity, granular structure, complexing capacity with
Publikováno v:
Polymer. 35:5091-5097
The kinetics of the periodate oxidation of starch to dialdehyde starch have been studied thoroughly based on a reliable high-performance liquid chromatographic analysis. Investigation of the early stage of reaction has revealed that it proceeds initi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.