Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"S. Tuijtelaars"'
Autor:
Gabriele Scholz, A. de Mul, S.J. Wilcockson, Chris J. Seal, L. Wilms, E. Reimerdes, Veronika Somoza, A.J. Haverkort, T. van Boekel, Gerhard Eisenbrand, J.D. van Klaveren, Sam P.D. Lalljie, Knut Franke, Hannu Mykkänen, S. Tuijtelaars
Publikováno v:
British Journal of Nutrition, 99(Suppl. 2), S1-S46
British Journal of Nutrition 99 (2008) Suppl. 2
British Journal of Nutrition 99 (2008) Suppl. 2
This report produced by an independent Expert Group is the second commissioned by the ILSI Europe Task Force on Process-related Compounds. The first report, which reviewed human exposure and internal dose assessments of acrylamide in foods, stressed
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 42:1903-1922
Traditionally, different approaches have been used to determine the recommended dietary allowances for micronutrients, above which there is a low risk of deficiency, and safe upper levels, below which there is a negligible risk of toxicity. The advic
Autor:
John M. Scott, Andrew G. Renwick, Tanja Wildemann, Lars O. Dragsted, Albert Flynn, Reg J. Fletcher, S. Tuijtelaars
Publikováno v:
European journal of nutrition. 47(1)
At the present time the recommended daily intake or allowance (RDA) and the safe upper level (UL) of intake of micronutrients are given as single values. The recommended daily intake is considered to cover the requirements of 97.5% of the population
Autor:
Margareta Törnqvist, Stephen S. Olin, N. Slimani, E. Dybing, Melvin E. Andersen, Peter B. Farmer, S. Tuijtelaars, Joseph Scimeca, D.J.G. Müller, Sam P.D. Lalljie, Gabriele Scholz, Timothy R. Fennell, Philippe Verger, Josef Rudolf Schlatter, Barbara J. Petersen
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 43(3)
This review provides a framework contributing to the risk assessment of acrylamide in food. It is based on the outcome of the ILSI Europe FOSIE process, a risk assessment framework for chemicals in foods and adds to the overall framework by focusing
Autor:
Ronald Walker, L. Edler, Irva Hertz-Picciotto, S. Tuijtelaars, P.A. van den Brandt, G. Eisenbrand, Andrew G. Renwick, D.J.G. Müller, Angelika Tritscher, S. M. Barlow, Juliane Kleiner, J. Lambe, M. R. Smith, Alan R. Boobis, Rob Kroes, J. B. Greig, E. Dybing
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 41(9), 1211-1271. Elsevier Science
This report presents a review of risk characterisation, the final step in risk assessment of exposures to food chemicals. The report is the second publication of the project Food Safety in Europe: Risk Assessment of Chemicals in the Food and Diet (FO
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.