Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"S. Soualem"'
Publikováno v:
Hellenic Plant Protection Journal. 16:12-22
Summary Salinity is an agricultural and eco-environmental problem worldwide that decreases crop production. Endophytic fungi have been shown to improve plant tolerance to stressful conditions. The purpose of the paper is to examine the efficiency of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
El Moutea, Omar1 (AUTHOR) omar.elmoutea-etu@etu.univh2c.ma, Nakbi, Nadia2 (AUTHOR) nadia.nakbi@usmba.ac.ma, El Akkad, Abdeslam2,3 (AUTHOR) abdeslam.elakkad@usmba.ac.ma, Elkhalfi, Ahmed3 (AUTHOR) lahcen.elouadefli@usmba.ac.ma, El Ouadefli, Lahcen3 (AUTHOR), Vlase, Sorin4,5 (AUTHOR) svlase@unitbv.ro, Scutaru, Maria Luminita4 (AUTHOR) omar.elmoutea-etu@etu.univh2c.ma
Publikováno v:
Symmetry (20738994). Nov2023, Vol. 15 Issue 11, p2031. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hamenni, Kahina, Chenni, Fatima Zohra, Benalia, Abdelkrim, Djebbar, Abdelhammid, Merad, Yassine, Rebbah, Kheira, Meziani, Samira, Belhorma, Abderrahmane, Aberkane, Khadidja, Mekkiou, Zohra, Mason, Onyinye Ezeh
Publikováno v:
Journal of Complementary & Integrative Medicine; Dec2023, Vol. 20 Issue 4, p748-756, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Iraqi Journal of Agricultural Sciences. 2020 Special Issue, Vol. 51, p138-147. 10p.
Autor:
Sun, Na-xin1, Liu, Hui-ping1 liuhuiping111@163.com, Liu, Xu-hui1, Zhang, Yan1, Liu, Xiao-qing1, Wang, Shu1, Xu, Xiang-xin1, Tian, Wen-tan1
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. Dec2018, Vol. 16 Issue 1, p995-1002. 8p.