Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"S. Soncin"'
Autor:
M. A. Tafuri, S. Soncin, S. Panella, J. E. Thompson, I. Tiberi, P. F. Fabbri, S. Sivilli, F. Radina, S. Minozzi, I. M. Muntoni, G. Fiorentino, J. Robb
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Isotopic analyses of prehistoric diet have only recently reached the threshold of going beyond site-focused reports to provide regional syntheses showing larger trends. In this work we present the first regional analysis for Neolithic southe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d0aa51819eb49e5b376dfd6404a31b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radmila Pavlovic, Francesca Tiziana Cannizzo, S. Soncin, Sara Panseri, Bartolomeo Biolatti, Luca Maria Chiesa, Pier Antonio Biondi
Publikováno v:
Journal of Liquid Chromatography & Related Technologies. 35:444-457
A quantitative LC–ESI single quadrupole MS method for the determination of cortisol (F), cortisone (E), prednisolone (PL), and prednisone (PN) in bovine urine has been developed and validated. After adding flumethasone as internal standard, the sam
Publikováno v:
Food Chemistry. 127:886-889
A method using headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) combined with gas chromatography-mass spectrometry (GC/MS) was developed and validated for the extraction and quantification of hexanal content in butter (at ngg(-1) level) during storage
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 89:436-442
BACKGROUND: Solid phase microextraction (SPME) and gas chromatography/mass spectrometry (GC/MS) have been reported as useful techniques for analysing volatile compounds to monitor fish freshness. In this study, SPME/GC/MS was applied to cultured gilt