Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"S. Sohrabvandi"'
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 2, Iss 1, Pp 53-57 (2014)
This study aims to determine the effect of fermentation condition and Saccharomyces strains on the pH, foam property and CO2 concentration of non-alcoholic beer (Ma-al-shaeer). For this, the beer samples were inoculated with four different species of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1e745c6538f438e97b49303ffcba2b4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 97:2601-2609
Studies have reported the occurrence of the mycotoxin patulin in apple products. The aim of this study was to produce synbiotic apple juice and investigate the detoxification of patulin by Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus plantarum as prob
Publikováno v:
Oriental Journal of Chemistry. 31:1793-1799
Autor:
Elham Khanniri, Amir Mohammad Mortazavian, Niloofar Bagheripoor-Fallah, R Mohammad, S Sohrabvandi, Kianoush Khosravi-Darani
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 56:484-493
The application of liposomes as potential carriers to deliver food components is considerably an innovative technology. While the application of liposome technology has been very limited to date, researches indicating the potential of liposomes for i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.