Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"S. Smeti"'
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 67, Pp 177-184 (2024)
Milk and dairy products are among daily-consumed foods in most countries. However, milk production and characteristics depend mainly on animal feeding and additives. The basic feeding corresponds to green or conserved forage and concentrate. The aim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f2d64d8c4014b2e890393b803222ab6
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 65, Pp 113-120 (2022)
The green oak (Quercus ilex) plays an important role in forest ecology when oaks are the dominant species or are plentiful. The use of acorns as an alternative to barley for livestock feeding can be beneficial for breeders. The aim of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b9139bd4f634389ab14d63c076eec8a
Publikováno v:
Archives Animal Breeding, Vol 63, Pp 431-439 (2020)
The rosemary distillation industry produces a considerable amount of rosemary distillation residues (RRs), which can be an alternative for feeding animals in harsh conditions and could enhance animal product quality. Given the meat quality is largely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7440672a80454e7ba77beb178b99cc72
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 52, Iss 6 (2021)
The objective of this work was to study the lamb’s growth, the carcass yield and composition and the importance of main organs of Berber lambs slaughtered at 4 or 6 months. The study concerned 40 lambs reared under motherhood. Lambs of the first gr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e6cce56a5664009a8709dc808e113aa
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 4, Pp 879-887 (2019)
The cull ewes represent an important part of sheep flock. However, this category of animal is often submitted to under nutrition leading to poor BW and skeletal carcasses. Their rehabilitation using a high energy diet can be an alternative to improve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b13cc5e86f9d4d3983beaf25d6faa288
Publikováno v:
Animal, Vol 13, Iss 11, Pp 2669-2678 (2019)
Considering the additional market value of pasture meat, many authentication methods were developed to discriminate it from meat produced in conventional systems. The visible reflectance spectroscopy technique has proved its efficiency under European
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07bfa84ef6fc4a5186b36a3e5ccb382e
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 11, Pp 2407-2414 (2018)
The aim of this experiment was to study the effect of total replacement of oat hay by rosemary distillation residues (RR) on growth, carcass characteristics and meat quality of Barbarine lambs. A total of 21 lambs were divided into three groups. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8294c9a4b9e43c984cd5ca6770e0f5c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.