Zobrazeno 1 - 10
of 169
pro vyhledávání: '"S. Simal"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100403- (2022)
Apple pomace, the by-product of the cider industry, contains a high content of antioxidant compounds and dietary fiber. Drying would allow its preservation for a later use. The aim of this study was to evaluate the effect of the drying temperature on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0cbf4bb2e4748edad94c3fbe3845c9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Actas Urológicas Españolas (English Edition). 39:646-650
Clinical problem We diagnosed 8 patients with late-stage posterior urethral valves (PUV) between 1 and 14 years of age. Five patients complained of symptoms related to voiding dysfunction. The other 3 patients required urethrocystoscopy for other rea
Publikováno v:
Actas Urológicas Españolas. 39:646-650
Resumen Problema clinico Diagnosticamos 8 pacientes de forma tardia de valvulas de uretra posterior (VUP) entre 1 y 14 anos. Cinco pacientes consultaron por sintomatologia relacionada con disfuncion del vaciamiento vesical. Los otros 3 precisaron una
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 54:1541-1550
A rapid capillary zone electrophoresis (CZE) method with direct ultraviolet (UV) detection has been set up and developed to determine the most important nonaromatic organic acids in honey with a really simple treatment of the sample. The determinatio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.