Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"S. Schvartzman"'
Autor:
Fanny Tenenhaus-Aziza, Kieran Jordan, Francis Butler, Moez Sanaa, M. S. Schvartzman, A. Maffre
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 145:S31-S38
The dynamics of the physicochemical characteristics of foods help to determine the fate of pathogens throughout processing. The aim of this study was to assess the behaviour of Listeria monocytogenes during cheesesmaking and ripening and to model the
Autor:
Y. Le Marc, Kieran Jordan, S. Schvartzman, Antonia S. Gounadaki, S. I. Merkouri, Panagiotis N. Skandamis, Eleftherios H. Drosinos, Charalambia A. Belessi
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 74:78-85
The effect of acid and osmotic shifts on the growth of Listeria monocytogenes was evaluated at 10°C. Two types of shifts were tested: (i) within the range of pH and water activity (a(w)) levels that allow growth of L. monocytogenes and (ii) after ha
Autor:
Y. Le Marc, P. N. Skandamis, József Baranyi, Eleftherios H. Drosinos, S. I. Merkouri, Antonia S. Gounadaki, S. Schvartzman, S.M. George, Kieran Jordan, C Belessi
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology. 76:6555-6563
This study aims to model the effects of acid and osmotic shifts on the intermediate lag time of Listeria monocytogenes at 10°C in a growth medium. The model was developed from data from a previous study (C. I. A. Belessi, Y. Le Marc, S. I. Merkouri,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Recursos Hídricos. 7:103-122
Publikováno v:
Journal of food protection. 74(11)
Listeria monocytogenes can proliferate at the beginning of cheesemaking as the conditions favor growth. The objective of this study was to establish the growth limits of L. monocytogenes in a cheese matrix, in case of potential contamination of the m
Publikováno v:
Journal of applied microbiology. 109(5)
To determine growth initiation differences of Listeria monocytogenes between a cheesemaking context, milk and tryptic soy broth (TSB).A laboratory-scale cheese was made with a mix of two strains of L. monocytogenes at four initial pH values, five wat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.