Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"S. Schorr-Galindo"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Z.J. Hernández-Estrada, J.A. Huerta-Conde, Mirna L. Suárez-Quiroz, C. Figueroa-Hernández, S. Schorr-Galindo, Oscar Gonzalez-Rios
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ingeniería Química. 20:241-257
In cocoa fermentation exists a wide microbial diversity; the most important microorganisms are yeasts, lactic acid bacteria (LAB), and acetic acid bacteria (AAB). Such diversity can result that fermented cocoa quality is not always the same. The use
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Montserrat Calderón-Santoyo, S. Schorr-Galindo, Porfirio Gutiérrez-Martínez, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, H.M. Solis-Solis
Publikováno v:
Sensors and Actuators B: Chemical. 125:415-421
Free aroma compounds from eight varieties of apricots ( Prunus armeniaca ) were discriminated by an electronic nose using principal component analysis (PCA). In a second step, aroma compounds were obtained by liquid–liquid extraction (LLE) and soli
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology Letters. 20:313-318
Construction of flocculating yeast lacking for fructose utilisation was realised by integration of the FLO1 flocculation gene in the ribosomal DNA of an hexokinase deficient (hxk1, hxk2) Saccharomyces cerevisiae strain (ATCC36859). Simultaneous produ