Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"S. SADET-BOURGETEAU"'
Autor:
N. Chemidlin Prévost-Bouré, B. Karimi, S. Sadet-Bourgeteau, C. Djemiel, M. Brie, J. Dumont, M. Campedelli, V. Nowak, P. Guyot, C. Letourneur, V. Manneville, F. Gillet, Y. Bouton
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Abstract The specificity of dairy Protected Designation of Origin (PDO) products is related to their “terroir” of production. This relationship needs better understanding for efficient and sustainable productions preserving the agroecological equ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/611a53692c854fa783c9d3e1c74a1992
Publikováno v:
Animal, Vol 11, Iss 7, Pp 1146-1152 (2017)
Feeding a diet with a small amount of hay and a high proportion of concentrate given in large meals entails a risk of colic to horses as this can impact the hindgut microbial ecosystem. To counteract this potential negative effect, one feeding strate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46070df36f6745369161e09b058323ae
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 12, Pp 1943-1948 (2015)
This study aimed at assessing the impact of four barley forms on total tract apparent digestibility of dietary fibre in horses fed a large amount of starch in the morning meal (0.27% BW). Processed barley forms had a greater pre-caecal starch digesti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b51ab289544b46d3905a1a3fda9ed7bc
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 12, Pp 1928-1934 (2014)
The horse’s hindgut bacterial ecosystem has often been studied using faecal samples. However few studies compared both bacterial ecosystems and the validity of using faecal samples may be questionable. Hence, the present study aimed to compare the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be300824faa6461986f6cfe52aca5d26
Autor:
S. SADET-BOURGETEAU, V. JULLIAND
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 25, Iss 5 (2012)
Le gros intestin (caecum et côlon) des équins héberge un microbiote abondant et divers dont une fonction essentielle est la dégradation et la fermentation des parois végétales ingérées en produits directement utilisables par l’hôte. Ce mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28c7222c10e64887a6045b3c5d91345e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.