Zobrazeno 1 - 10
of 667
pro vyhledávání: '"S. Rohn"'
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 83, Iss 1 (2012)
Cocoa hulls are the main by-product of cocoa with a high content of soluble fibres and polyphenols. Cocoa and cocoa-derived products are largely studied because of the antioxidant and antiradical in vitro properties of the polyphenolic constituents.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78897c82af5a40d69e6335b2fc8c1250
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 81, Iss 2 (2012)
Information on UV-B elicitor mediated changes on phenolic composition and antioxidant activity of black currant (Ribes nigrum L.) are scanty. In the present study physiological ripe black currant fruits were harvested and exposed to UV-B radiation wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb2f178f76ce40de8722271e0d03ed4b
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 81, Iss 1 (2012)
Highbush blueberry cultivars ‘Bluecrop’ and ‘Reka’ were growing in two variants of mulching and fertilizing systems on formerly used farmland. Fruits were harvested at two picking dates and analyzed for their content of phenolic compounds and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42909af12e724d7092c960ba121b4240
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 84, Iss 1 (2012)
Highbush blueberry cultivars ‘Bluecrop’ and ‘Reka’ were growing in two variants of mulching and fertilizing systems on formerly used farmland. Particular attention of this work was to study the effect of using pine bark as a mulch layer and f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db9d72a8ec94dafbcd96f8c0731b028
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S35-S39 (2009)
Non-thermal plasma treatment is a promising technology to enhance the shelf-life of fresh or minimaly processed food. An efficient inactivation of microorganisms comes along with a moderate heating of the treated surface. To elucidate the influence o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3cd34b0657548138df75ac4ffa5968c
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Publikováno v:
Lebensmittelchemie. 77
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.