Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"S. Radhiah"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 12, Pp e22419- (2023)
This study investigated the effect of a coating of chitosan (CH) and cinnamon essential oil (CEO; 0−1 %) on the quality attributes of fresh-cut guava (Psidium guajaya L.) during storage at 4 ± 1 °C for 17 days, with uncoated fresh-cut guava used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b52f10e66a104c5bbe10477f6d3ca96d
Publikováno v:
Food Research. 5:105-115
Noni fruit (Morinda citrifolia L.) is a herbal remedy known for its therapeutic and nutritional value. However, it is perishable and subject to rapid postharvest deterioration that shortens its shelf life during storage. Therefore, this study investi
Autor:
M R Ismail Fitry, S Radhiah, Nor-Khaizura M.A.R., M. Nor Afizah, Z.A. Nur Hanani, S. Aimi Azira, W. I. Wan Zunairah
Publikováno v:
Food Research. 5:55-62
Bananas are fruits that quickly turn brown after being peeled or cooked. The browning reaction reduces the quality of the appearance and shelf life of banana jam. Therefore, this study was aimed to evaluate the effect of chemical blanching and anti-b
Autor:
W I Wan-Zunairah, Ahmad Zainuri, Z.A. Nur Hanani, Fatimah M.H.B., M. Nor Afizah, S Radhiah, A R Farah-Nadiah, Nor-Khaizura M.A.R., M R Ismail-Fitry
Publikováno v:
Food Research. 4:1500-1512
Flat rice noodle is classified under non-wheat noodles due to the absence of gluten and required gelatinization of starch during processing. It is also very susceptible to spoilage and has a short shelf-life because of the high moisture content. This
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series. 1532:012015
Palm oil mill effluent or POME is the waste water discharge from palm oil milling activities. Polyhydroxyalkanoate or PHA is the linear polyester that produces by bacterial fermentation of sugar or lipids with nature process. The objectives of this r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.