Zobrazeno 1 - 10
of 398
pro vyhledávání: '"S. Preis"'
Autor:
D. Klauson, S. Preis
Publikováno v:
International Journal of Photoenergy, Vol 7, Iss 4, Pp 175-180 (2005)
The complex influence of ferrous ions on the efficiency of aqueous photocatalytic oxidation (PCO) of 2-ethoxyethanol (2-EE) was examined. A drastic efficiency increase at lower concentrations of ferrous ions was observed to change to a sharp decrease
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6dcf839d860483eb20d3148298b56e7
Publikováno v:
International Journal of Photoenergy, Vol 5, Iss 2, Pp 81-86 (2003)
Experimental research of photocatalytical oxidation (PCO) of aqueous solutions of de-icing agents (ethylene glycol and ethylene glycol monoethyl ether) and methyl tert-butyl ether (MTBE) was undertaken. These chemicals are water-soluble components of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/166484a00b694e338c05452134256550
Autor:
D. Klauson, S. Preis
Publikováno v:
International Journal of Photoenergy, Vol 2007 (2007)
An experimental research into aqueous photocatalytic oxidation (PCO) of the deicing compounds, 2-ethoxyethanol (2-EE), diethylene glycol monomethyl ether (DEGMME), and ethylene glycol (EG) was undertaken. The addition of iron ions to the acidic aqueo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7efaab4f767d4cc0ac0ecb879e93f009
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Bouby, V. Bonhomme, S. Ivorra, R. Bacilieri, S. Ben Makhad, E. Bonnaire, M. Cabanis, M. Derreumaux, M. F. Dietsch-Sellami, F. Durand, A. Evin, I. Figueiral, L. Flottes, C. Hallavant, F. Jedrusiak, T. Lacombe, P. Marinval, L. Martin, V. Matterne, C. Pagnoux, T. Pastor, R. Pinaud, B. Pradat, S. Preiss, J. Ros, N. Rovira, M. P. Ruas, C. Schaal, M. Tillier, F. Toulemonde, J. Wiethold, J. F. Terral
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The cultivation of grapevines has spanned millennia, leading to thousands of varieties through exchanges, mutations, and crosses between genotypes, as well probably as gene flow from wild populations. These varieties are typically categorize
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97cdcfa76eb44155a79e04110d07f6fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.