Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"S. Pilania"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Plant & Soil Science. :27-36
An experiment was carried out at Post Harvest Laboratory, Department of Horticulture, Maharana Pratap University of Agriculture and Technology, Udaipur-313001, Rajasthan to analyze the physico-chemical changes during storage at ambient conditions. Th
Publikováno v:
Journal of Environmental Biology. 42:1405-1414
Aim: The aim of the present study was to study the effect of chitosan treatment on extending the shelf life of tomatoes stored at room temperature (27ºC±2) for 21 days. Methodology: Chitosan working formulation were prepared by dissolving chitosan
Autor:
Azad Mordia D. P. S. Dudi, S. Pilania S. K. Sharma, Sharvan Kumar Yadav Pratishtha Diwaker, Priyanka Devanda S. S. Lakhawat
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 10:426-433
Effect of Organic Manures and Liquid Formulations on Growth, Yield and Quality of Okra Arka Anamika
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Ecology. 12:98-105
The present study was carried out with the objective of assessing the losses caused by pulse beetle (Callosobruchus spp.) during storage of chickpea grains in various storage structures. It was found that, still farmers are using traditional storage
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Ecology. :11-16
This study was carried out to utilize the preserved guava pulp for preparing squash, RTS and jam and evaluate its quality (at 3 months). For this the pulp of two guava varieties (L-49 and Lalit) preserved with nine different treatments viz., potassiu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.