Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"S. P. Miranda-Castro"'
Autor:
R. A. Alonso Morales, M. Nicoli Tolosa, S. P. Miranda Castro, E. García López, J. F. Núñez Espinosa, Ma. Salud Rubio Lozano, A. Gayosso Vázquez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food. 7:31-36
The objective of this work was to develop a polymerase chain reaction (PCR) multiplex technology to detect Salmonella spp. and Escherichia coli O157:H7 in bovine carcasses. To obtain the PCR products, slt-I, slt-II, eaeA and uidA for E. coli and invA
Publikováno v:
Reproduction, Fertility and Development. 27:219
Chitosan is a partially deacetylated polymer obtained from the alkaline deacetylation of chitin, which is a glucose-based unbranched polysaccharide widely distributed in nature as the main component of exoskeletons of crustaceans and insects. Chitosa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.