Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"S. Nurul Syahida"'
Publikováno v:
Food Packaging and Shelf Life. 28:100640
The effect of active packaging on the physical, microbial and oxidative stability of ground beef stored at 4 ℃ for seven days was determined. Ground beef packed with gelatin/palm wax/lemongrass essential oil (GPL)-coated Kraft paper (GPL/K) was com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.