Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"S. Nowrouzi"'
Effects of Balangu Seed Gum on Physicochemical and Sensory Characteristics of Low-Fat Fresh Yoghurts
Publikováno v:
Iranian Journal of Nutrition Sciences & Food Technology. 16:69-78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian Journal of Research in Medical and Pharmaceutical Sciences. 1:1-11
Publikováno v:
European Heart Journal. 38
Publikováno v:
Indian Journal of Science and Technology. 9
Many studies have been conducted on sensitivity analysis in DEA which focus on changing the value of data or reallocation of inputs. In this article, some models have been presented which can be used for allocating one or more new inputs between the
Autor:
S. Nowrouzi, H. Valavi
Publikováno v:
Journal of Fisheries and Aquatic Science. 6:130-140
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.