Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"S. Mobasher"'
Autor:
Muhammad Ashfaq, Khalid Rauf, S. Mobasher Ali Abid, Yasser Msa Al-Kahraman, Fawad Ahmad, Jamshaid Ahmad, Muhammad Haroon, Saima Ikram
Publikováno v:
Revista de Chimie. 71:182-192
Dopamine is a catecholamine neurotransmitter that control several important functions via different dopamine receptors(D1-D5). The Dopamine (DRD2) receptor and other D2 family receptors (D3 and D4) are predominantly involved in the inhibitory activit
Publikováno v:
Engineering Research Journal - Faculty of Engineering (Shoubra). 46:33-38
Publikováno v:
GEGET. 14:82-89
Background Lupus nephritis is one of the most serious manifestations of Systemic lupus erythematosus. Proteinuria, complement level, anti-dsDNA and creatinine are the most widely used to assess activity. Aim of Work The aim of this study was to asses
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
پزشکی بالینی ابن سینا, Vol 23, Iss 2, Pp 118-125 (2016)
Introduction & Objective: Fluoroquinolones are essential antimicrobial agents used to treat UTIs. Clinical experiences have shown a high rate of antibiotic resistance among uropathogens. These resistance are usually the consequence of mutations invol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9938d13f6494f979577198fdf027931
Publikováno v:
Food Chemistry. 14:215-225
An attempt has been made to accelerate Ras cheese ripening by pre-treatment of cheese milk with β-galactosidase. Milk was treated with a β-galactosidase enzyme preparation, namely lactozym (1 ml/kg milk), at 33°C for 1 h or at 4°C for 18 h, and t
Publikováno v:
Food Chemistry. 20:201-212
Cheese milk exposed to gamma irradiation at a dose of 0·5 Mrad was used in the manufacture of Ras cheese. Quality and ripening of cheese made from irradiated milk were compared with those of cheese made from heat-treated milk. Gamma irradiation of c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.