Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"S. Minieri"'
Autor:
Matteo Daghio, F. Scicutella, A. Buccioni, S. Minieri, I. Galigani, S. Passeri, R. Danesi, E. Toni, M. Mele, F. Mannelli
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 23, Iss 1, Pp 288-298 (2024)
Intensive poultry rearing needs preventive strategies against diseases, several of which are little or not containable by vaccinations. Short- and medium-chain fatty acids (SMCFAs) and chestnut tannin (CHT), both by-products of two different industri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9ed1606752f418eb54654b9cb62c2f0
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 10, Pp 1521-1530 (2011)
Tannins are phenolic compounds that interfere with biohydrogenation (BH) of polyunsaturated fatty acids (FAs). The aim of the present in vitro study was to investigate the effects of two different sources of tannins on FA profiles of rumen bacteria,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/313f2df3fb7e4045b38b9c8e399c7ffe
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 539-541 (2010)
Bulk milk from dairy ewes of North Tuscany was sampled and analyzed for the fatty acids profile. Cheese was then made out of milk, pasteurized and fortified with Lactobacilli. The same analysis was performed on the lipid fraction of samples of the fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77423f3c724a4198b1524954a828ac4d
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 245-247 (2010)
Two levels (0.25% and 0.5%) of water soluble chestnut tannin were added to the diet of growing pigs in a 40 days feeding trial, from the average body weight of 76kg up to about 110kg. As expected, a significant depression of the apparent digestibilit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9c21f2601754444bfa3ecbabf0b0f71
Autor:
A. Pollicardo, B. Innocenti, M. Mele, A. Degl’Innocenti, A. Buccioni, S. Rapaccini, F. Petacchi, M. Antongiovanni, S. Minieri
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s (2010)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e449e0aa6d444d29a8d07c478b296e57
Autor:
S. Minieri
Publikováno v:
Aestimum, Iss 15 (2009)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edbe589dd58a41649d7ee0388429977c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.