Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"S. Mariyam"'
Autor:
Subair, Akhila, K L, Priya, Chellappan, Suchith, Rahuman A, Thamanna, Hridya, J., Devi, P.S., Salkka S, Mariyam, Indu, M.S., Pugazhendhi, Arivalagan, Chinglenthoiba, Chingakham
Publikováno v:
In Environmental Research 15 February 2024 243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Computational and Theoretical Nanoscience. 16:2523-2527
Publikováno v:
Journal of Computational and Theoretical Nanoscience. 16:2531-2534
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1005:012012
Indonesia is the fourth largest country in the world as a coffee producer. Coffee has complex chemical structure with volatile and non-volatile compounds, this composition has an important role in the distinctive coffee’s taste. Fermentation is an