Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"S. Madaki"'
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 26, Iss 8 (2022)
The quality of water is of utmost importance because it determines the suitability of water for use domestically, industrially or otherwise. The quality of water from River Adema was determined by the analysis of thirty (30) samples for physicochemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c85318e22d784925b1f796892dcb16ea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. S. SAIDU, Z. Y. Alhassan, M. S. TAMBURAWA, S. MADAKI, A. G. KHAHALEEL, H. ABBA, N. B. RANO, S. ABUBAKAR, A. Z. SANUSI
Publikováno v:
FUDMA Journal of Agriculture and Agricultural Technology. 7:82-89
Sixteen (16) cross bred growing rabbits of both sexes were used for the experiment to investigate, the performance of growing rabbits fed four (4) dietary levels of Ficus sycomorus and Parkia biglobosa leaf meals (FLM & PLM). The experiment was laid
Autor:
M. Nasir, R. M Ashiru, A. G. Khaleel, M. H. Zango, A. A. Sabo, S. Haladu, S. Madaki, A. Y. Abdullahi, A. M. Umar, A. M. Aliyu, M. S. Tamburawa, S. S. Sa'idu, S. Nasiru
Publikováno v:
FUDMA JOURNAL OF SCIENCES. 5:275-278
The study was carried out at University Research Farm of the Department of Animal Science, Kano University of Science and Technology, Wudil, to evaluate the growth performance and hematological parameters of Loman Brown hen as influenced by inclusion
Autor:
Hou Chew Ha, Mudassir Nasir, A. G. Khalee, Kamarudin Ahmad-Syazni, Norshida Ismail, R. M. Ashiru, H. M. Zango, S. Madaki, Auwalu Yusuf Abdullahi
Publikováno v:
FUDMA JOURNAL OF SCIENCES. 5:456-461
A sector of broiler production is growing very fast to meet the high demand of meat in Nigeria. However, high mortality rates among the broilers especially during the hot dry season in arid and semi-arid zones is worrisome. There is a need for molecu
Autor:
A. Y. Abdullahi, A. S. Muhammad, M. H. Zango, S. Madaki, M. A. Dambatta, H. A. Muhammad, I. O. Suleiman, A. G. Bala, A. Abubakar, M. Nasir, A, G. Khaleel, U. Ibrahim, A. M. Hassan
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Production. 46:236-245
An experiment was conducted to assess the appearance, smell, texture, pH, temperature, chemical composition and energy content of ensiled Rice offal (RO) treated with non-protein nitrogen sources and soybean meal residue in a completely randomized de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.