Zobrazeno 1 - 10
of 90 632
pro vyhledávání: '"S. MARTINEZ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allain, Jean, author
Publikováno v:
The Law and Slavery: Prohibiting Human Exploitation. :251-258
Autor:
Feng, Qian, Lema, David S. Martinez, Malmir, Mohammadhossein, Li, Hang, Feng, Jianxiang, Chen, Zhaopeng, Knoll, Alois
We introduce DexGanGrasp, a dexterous grasping synthesis method that generates and evaluates grasps with single view in real time. DexGanGrasp comprises a Conditional Generative Adversarial Networks (cGANs)-based DexGenerator to generate dexterous gr
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2407.17348
Publikováno v:
Virtual Worlds, Vol 3, Iss 2, Pp 184-207 (2024)
The long-term goal of this research is the development of a stand-alone tactile device for the communication of speech for persons with profound sensory deficits as well as for applications for persons with intact hearing and vision. Studies were con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fbfd060bb064ba7a10af06adbe348ae
Publikováno v:
Cerâmica, Vol 69, Iss 392, Pp 364-370 (2024)
Abstract The possibility of application for lignin, a byproduct of paper and pulp production, as a partial replacement for cement in producing mortars and concretes is presented. Initially, mortars were prepared with substitution rates ranging from 0
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bacff036dc44da798c6f525263137bc
Publikováno v:
Crítica: Revista Hispanoamericana de Filosofía, 2015 Apr 01. 47(139), 93-118.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24571188
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Fiorilla, M. Gariglio, F. Gai, V. Zambotto, V. Bongiorno, E.E. Cappone, I. Biasato, S. Bergagna, J. Madrid, S. Martinez-Miró, M.T. Capucchio, D. Ippolito, D. Fabrikov, L. Lyn Castillo, J. Cortes, C. Coudron, A. Schiavone
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 8, Pp 101239- (2024)
The demand for sustainable and ethically farmed animal products is on the rise as consumers become more environmentally and animal welfare conscious. The need to diminish the consumption of soybean meal is urgent, and companies are looking for ways t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77d2e10175cf464c96799cfdfd9c9cc4