Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"S. Mínguez-Sanz"'
Autor:
S. Mínguez-Sanz, A. Palacios-García, P. Chatonnet, A. Puig-Pujol, E. García-Romero, R. López-Martín, P. M. Izquierdo-Cañas, Lucía González-Arenzana
Publikováno v:
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
In this work, the effects of kaolin silver complex (KAgC) have been evaluated to replace the use of SO2 for the control of spoilage microorganisms in the winemaking process. The results showed that KAgC at a dose of 1 g/L provided effective control a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e3999f18563f417f5c27aeac7567b97
https://investigacion.unirioja.es/documentos/5bbc68e9b750603269e81194
https://investigacion.unirioja.es/documentos/5bbc68e9b750603269e81194
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.