Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"S. Le Bouquin-Leneveu"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E. Coularou, A. Huneau, R. Thomas, V. Bellingard, J. Lori, P. Carpentier, N. Rousset, S. Le Bouquin-Leneveu
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:619-620
Autor:
N. Rousset, A. Battaglia, P. Galliot, M. Pertusa, M. Ruch, S. Le Bouquin-Leneveu, A. Huneau, L. Balaine, C. Riolland, C. Soumet, P. Carpentier, G. Griveau
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:617-618
Autor:
A. Scoizec, A. Huneau-Salaün, R. Souillard, R. Thomas, A. Schmitz, F-X. Briand, P. Massin, C. Martenot, M. Cherbonnel-Pansart, C. Allée, R. Busson, C. Guillemoto, K. Louboutin, I. Pierre, F. Souchaud, E. Niqueux, B. Grasland, C. Mourrieras, et S. Le Bouquin-Leneveu
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:672
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claire Chauvin, S. Le Bouquin-Leneveu, D. Haguet, A. Hardy, Jean-Pierre Orand, Pascal Sanders
Publikováno v:
Journal of Veterinary Pharmacology and Therapeutics. 28:515-523
Data collection at the flock level on a continuous basis, for antimicrobial use surveillance purposes, provides a complex challenge. Using existing on-farm records, produced as part of the regulations for meat inspection, a sampling scheme was implem
Autor:
S. Le Bouquin-Leneveu, Ann Lindberg, Coralie Lupo, Katharina D.C. Stärk, A. Huneau-Salaün, Ana Mateus
Publikováno v:
Epidemiol Infect
Epidemiology And Infection (0950-2688) (Cambridge Univ Press), 2015-08, Vol. 143, N. 11, P. 2459-2472
Epidemiology And Infection (0950-2688) (Cambridge Univ Press), 2015-08, Vol. 143, N. 11, P. 2459-2472
SUMMARYIn the European Union, Meat Inspection (MI) aims to protect public health by ensuring that minimal hazardous material enters in the food chain. It also contributes to the detection and monitoring of animal diseases and welfare problems but its
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4bb6515eb9e102fce249ed06751c4f0
https://europepmc.org/articles/PMC9150935/
https://europepmc.org/articles/PMC9150935/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.