Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"S. Lairini"'
Autor:
R. Melhaoui, Y. Miyah, S. Kodad, N. Houmy, M. Addi, M. Abid, A. Mihamou, H. Serghini-Caid, S. Lairini, N. Tijani, C. Hano, A. Elamrani
Publikováno v:
The Scientific World Journal, Vol 2021 (2021)
Almond production generates a large number of coproducts, but the farmer’s interest mainly focuses on the nutritional and commercial aspects of the kernel for getting the best return from their harvests. Thus, almond coproducts such as almond shell
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/175be9b8374641ccb973fcc151ad7d18
Autor:
A. Thiam, K. Tanji, O. Assila, M. Zouheir, Redouane Haounati, A. Arrahli, A. Abeid, S. Lairini, R. Bouslamti, F. Zerouq, A. Kherbeche
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2020 (2020)
In this work, the adsorption of Remazol Brilliant Blue (RBB) over raw date pits (RDPs) as an inexpensive adsorbent has been examined. In addition, all parameters such as the adsorbent mass, solution pH, RDP particle size, RBB initial concentration, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95d712ee882e4457a496dd6703d0cb84
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Materials Today: Proceedings. 13:762-770
Africa is one of the richest continents in floral biodiversity in the world because of its geographical spread. It’s estimated to contain almost 40 000 - 45 000 plant species. Cinnamomum zeylanicum (cinnamon) and Eugenia caryophyllus (clove) are tw
Autor:
H Serghini-Caid, M Abid, S Kodad, S Lairini, R Melhaoui, Y Miyah, A Mihamou, Nadia Houmy, Christophe Hano, M Addi, Ahmed Elamrani, N Tijani
Publikováno v:
The Scientific World Journal, Vol 2021 (2021)
The Scientific World Journal
The Scientific World Journal
Almond production generates a large number of coproducts, but the farmer’s interest mainly focuses on the nutritional and commercial aspects of the kernel for getting the best return from their harvests. Thus, almond coproducts such as almond shell
Publikováno v:
Phytothérapie. 16:S48-S54
The purpose of this study was to determine the chemical composition and to evaluate the antioxidant and antibacterial effects of the Moroccan Artemisia herba-alba Asso essential oil against foodborne pathogens. The essential oil of Artemisia herba-al
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.