Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"S. Kramchote"'
Autor:
P. Sangarun, P. Suwor, K. Saetiew, W.S. Tsai, S. Techawongstien, T. Tarinta, S. Kumar, N. Jeeartid, O. Chatchawankanphanich, N. Phironrit, S. Kramchote
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :247-252
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :495-502
Consumers demand high-quality fruit, yet quality characteristics decrease during rough postharvest handling practices such as mechanical injuries, moisture loss, and so on. This study aimed to identify the physiological changes due to physical damage
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Atomization and Sprays. 26:301-317
Autor:
Shintaroh Ohashi, S. Kramchote, Kenichi Takizawa, Geng Bai, Kazuhiro Nakano, Sirichai Kanlayanarat
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 59:695-700
The feasibility of Vis-NIR spectroscopy was investigated for its ability to determine the quality of cabbage. This study aims to compare the prediction ability of interactance and reflectance measurements in determining the quality of cabbage (moistu
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :181-186