Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"S. Kourouniotis"'
Autor:
A.R. Wiltgren, A.O. Booth, G. Kaur, D. Lo, S. Kourouniotis, S. Cicerale, K. Lacy, R. Keast, L.J. Riddell
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, Pp 49-50 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd9417862fab438c9f6d7baad3c20dc3
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 37 (2014)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/566fbd339dcf4107883b2264c434e351
Autor:
Maree G. Thorpe, Russell Keast, Kathleen E. Lacy, Lynn Riddell, S. Kourouniotis, Sara Cicerale
Publikováno v:
Appetite. 103
The 'taste of food' plays an important role in food choice. Furthermore, foods high in fat, sugar and salt are highly palatable and associated with increased food consumption. Research exploring taste importance on dietary choice, behaviour and intak
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, p 37 (2014)
s / Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism 1 (2014) 1e55 37 showed a difference in salt content per serving between SR and HR (2.2 ± 2.1 g vs. 1.4 ± 1.2 g; p 1⁄4 0.010). Conclusions: Standard CC recipes or CC recipes targeting healthy eat
Autor:
Alison Booth, L.J. Riddell, Russell Keast, Gunveen Kaur, S. Kourouniotis, A.R. Wiltgren, Kathleen E. Lacy, Sara Cicerale, D. Lo
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Intermediary Metabolism, Vol 1, Iss C, Pp 49-50 (2014)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.