Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"S. Kotello"'
Autor:
S. Schroeder, R. Trelka, T. Krakalovich, Adam Becalski, Benjamin P.-Y. Lau, Stephen Hayward, Richard H. Stadler, V. Roscoe, S. Kotello
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 27:1193-1198
The concentration of acrylamide was measured in selected varieties of five brands of potato chips and breakfast cereals over a 5-year period. Most of the products were purchased in one locality in Canada. Samples were analysed by an isotope dilution
Autor:
Peter M. Scott, V. Roscoe, G. A. Lombaert, J. Melietio, V. Huzel, D. Kitchen, R. Trelka, T. Krakalovich, S. Kotello, Gary Neumann
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants: Part A. 25:347-355
One hundred and fifty-six samples of breakfast cereals were collected from the Canadian retail marketplace over a 3-year period. The samples were analysed for the mycotoxins deoxynivalenol, nivalenol, HT-2 toxin, zearalenone, ochratoxin A, and fumoni
Autor:
P. Pellaers, Peter M. Scott, Gary Neumann, G. A. Lombaert, S. Kotello, V. Huzel, D. Kitchen, R. Trelka
Publikováno v:
Food Additives and Contaminants. 21:578-585
Between 1998 and 2000, 151 samples of raisins and sultanas and two samples of currants were collected from retail outlets across Canada and analysed for ochratoxin A. Samples were extracted with methanol-sodium bicarbonate, and the extracts were clea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.