Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"S. Khliji"'
Autor:
A. Guerrero, C. Sañudo, P. Albertí, G. Ripoll, M.M. Campo, J.L. Olleta, B. Panea, S. Khliji, P. Santolaria
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 12, Pp 2063-2072 (2013)
Twenty Gascon young bulls that had been reared either in intensive conditions (INT) (n=10) with early weaning at 3 to 4 months, or in a traditional extensive (EXT) system (n=10) with weaning at 7 months, were subjected to the same conditions during t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bef69b1a77b405fa3ba8f370ed8cf28
Publikováno v:
Meat Science. 85:224-229
Given the lack of data that relates consumer acceptance of lamb colour to instrument measures a study was undertaken to establish the acceptability thresholds for fresh and displayed meat. Consumers (n=541) were asked to score 20 samples of lamb loin
Autor:
María del Mar Campo, Carlos Sañudo, Begoña Panea, José Luis Olleta, Pilar Santolaria, S. Khliji, Guillermo Ripoll, Ana Guerrero, Pere Albertí
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 12, Pp 2063-2072 (2013)
Twenty Gascon young bulls that had been reared either in intensive conditions (INT) (n=10) with early weaning at 3 to 4 months, or in a traditional extensive (EXT) system (n=10) with weaning at 7 months, were subjected to the same conditions during t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.