Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"S. K. Jin"'
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 29, Iss 9, Pp 1229-1238 (2016)
This study was conducted to determine the relationships of five intragenic single nucleotide polymorphism (SNP) markers (protein kinase adenosine monophosphate-activated γ3 subunit [PRKAG3], fatty acid synthase [FASN], calpastatin [CAST], high mobil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93520eaf38f4467d9a1dd17b6e54b95f
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 8, Pp 1174-1180 (2014)
This study was done to investigate the quality properties of beef jerky with soy sauce, red pepper paste, and soybean paste replacing salt. Sliced beef samples were cured in salt (control), soy sauce, red pepper paste, and soybean paste for 24 or 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7402b191cb134fcebcf5bdcce83c750a
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 12, Pp 1781-1789 (2013)
Many studies have been carried out with respect to packaging methods and temperature conditions of beef. However, the effects of packaging methods and temperature conditions on the quality characteristics have not been extensively studied in low-grad
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dae10d0dedd4b8083cde089f697a87a
Autor:
S. K. Jin, J. H. Park
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 12, Pp 1753-1761 (2013)
The individual and interactive effects of Schisandra chinensis powder (SCP) and sodium nitrite additions on color, pH, water holding capacity, residual nitrite, 2-thiobarbituric acid reactive substances (TBARS), volatile basic nitrogen, texture prope
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f5559100e7416ca16f515c42530ff6
Autor:
I. S. Kim, S. K. Jin, M. R. Yang, G. M. Chu, J. H. Park, R. H. I. Rashid, J. Y. Kim, S. N. Kang
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 9, Pp 1339-1346 (2013)
This study was carried out to determine the effects of tomato powder (TP) on cooked pork patties during storage at 10±1°C in the dark. The total phenolic and flavonoid contents of TP extract were 26.22 mg gallic acid/100 g and 3.52 mg quercetin/100
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a67b654c1bd4731aea0cc34fbd7db50
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 2, Pp 287-294 (2013)
Influence of Achyranthes japonica Nakai Extract (AJNE) on properties of pork sausages were studied in the present investigation. AJNE was added to sausages alone or in combination with ascorbic acid to obtain a comparative analysis on properties of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06ce4ca7554849f4a550f028b16b98a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allelopathy Journal. 45:213-228