Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"S. J. Page"'
Autor:
Madeleine S. J. Page
Publikováno v:
History of Photography. 46:9-19
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BT Technology Journal. 20:91-103
To date the use of optical fibre in the access network has typically only proved cost effective for supplying the high-bandwidth demands of large corporate companies. For new and established network operators, however, the increasing demand for bandw
Autor:
John A. Organiscak, S. J. Page
Publikováno v:
International Journal of Surface Mining, Reclamation and Environment. 13:165-172
Airborne respirable dust surveys were conducted at six surface coal mines to investigate the effectiveness of dust control methods used on rotary rock drills and bulldozers. Dust controls commonly used on drills include a dry dust collection system,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. J. Page
Publikováno v:
Journal of occupational and environmental hygiene. 10(5)
Researchers at the National Institute for Occupational Safety and Health have used tapered element oscillating microbalances (TEOM) in laboratory settings. The TEOMs have assessed the mass concentration of laboratory-generated particulates in experim
Autor:
J. H. Love, D. Sporton, N. Manning, T. Harrison, S. J. Page, C. C. Williams, J. Tomaney, A. G. Champion, A. E. Green, K. A. Kennedy, W. F. Lever
Publikováno v:
Regional Studies. 27:601-608
Publikováno v:
Regional Studies. 27:467-495
Publikováno v:
THE GEOGRAPHY OF TOURISM AND RECREATION: Environment, Place and Space
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a344428cb9cb77f85f6483bd19520821
https://doi.org/10.4324/9780203196274_chapter_7
https://doi.org/10.4324/9780203196274_chapter_7
Publikováno v:
Animal Science. 51:489-495
Forty-nine bulls, 27 Limousin × Friesian and 22 Charolais × Friesian, were evaluated and slaughtered in four batches of about equal size over 4 weeks. Each batch was of one breed. Age, live weight at evaluation and subjective assessments of fatness