Zobrazeno 1 - 10
of 174
pro vyhledávání: '"S. Hanini"'
Publikováno v:
Iranian Journal of Chemistry & Chemical Engineering, Vol 31, Iss 4, Pp 119-129 (2012)
This study is devoted to the morphological, chemical and physical characterization of raw material of the fruit of Luffa Cylindrica. By microscopic analysis, it can be observed that the fruit is composed of an assembly of dependent cords, where four
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55c5ebf34c6c4c79b49fb9f40e405155
Publikováno v:
Revue des Énergies Renouvelables, Vol 15, Iss 3, Pp 513-520 (2012)
La propriété associative des réseaux neurologiques artificiels et de leur capacité inhérente d’apprendre et identifier des rapports fortement non linéaires et complexes, les trouve idéalement convenus à une étendue des applications large d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab0c786298ff43ce9d0b6eed0d52b3b1
Publikováno v:
Nuclear Science and Techniques. 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.