Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"S. Haghbin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 87:109-114
The effects of treatment with commercial lecithin followed by bleaching and deodorization processes on cholesterol reduction (removal) of Iranian beef tallow were studied. Steam-rendering extracted fat was subjected to lecithin treatment and the effe
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 86:941-947
Traditional chemical methods of analyzing frying oil quality are time-consuming and not amenable to on-line measurement. The main objective of this study was to evaluate quality changes of heated oils based on visible/near infrared spectral analysis
Publikováno v:
Lipid Technology. 22:227-229
Even though trans fatty acids (TFAs) are present in natural sources such as foods from ruminant origins, the development of partially hydrogenated vegetable oil contributed to a significant increase in total TFAs consumption in humans. Currently, TFA
Publikováno v:
Pediatric Critical Care Medicine. 15:64-65
Publikováno v:
Food chemistry. 127(2)
Moisture and fat contents are two important parameters in quality evaluation of fried chicken nuggets. This study was undertaken to evaluate moisture and fat contents of fried breaded chicken nuggets using VIS/NIR hyper-spectroscopic technique. Bread
Publikováno v:
Food Chemistry. 138:421
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 90:163-163
Publikováno v:
Food Chemistry. 131:386