Zobrazeno 1 - 10
of 383
pro vyhledávání: '"S. Ghazanfar"'
Autor:
E. Havula, S. Ghazanfar, N. Lamichane, D. Francis, K. Hasygar, Y. Liu, L. A. Alton, J. Johnstone, E. J. Needham, T. Pulpitel, T. Clark, H. N. Niranjan, V. Shang, V. Tong, N. Jiwnani, G. Audia, A. N. Alves, L. Sylow, C. Mirth, G. G. Neely, J. Yang, V. Hietakangas, S. J. Simpson, A. M. Senior
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 13, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Responses to diet composition may be linked to susceptibility to metabolic diseases such as type 2 diabetes. Here the authors report that Drosophila melanogaster displays genetic variation in survival on different diets and describe the importance fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bcdb0d467db400b8809e203daf0e31a
Autor:
M. Yasir, A. Nawaz, S. Ghazanfar, M. K. Okla, A. Chaudhary, Wahidah H. Al, M. N. Ajmal, H. AbdElgawad, Z. Ahmad, F. Abbas, A. Wadood, Z. Manzoor, N. Akhtar, M. Din, Y. Hameed, M. Imran
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 84 (2022)
Abstract The presence of pathogenic bacteria in food is considered as a primary cause of food-borne illness and food quality deterioration worldwide. The present study aimed to determine the effectiveness of five essential oils (EOs) against multidru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1968228ee81c4f149b8c6fe822dc5609
Tracing probiotic producing bacterial species from gut of buffalo (Bubalus bubalis), South-East-Asia
Autor:
T. Khalil, M. K. Okla, W. H. Al-Qahtani, F. Ali, M. Zahra, Q. Shakeela, S. Ahmed, N. Akhtar, H. AbdElgawad, Rizwan Asif, Y. Hameed, Charles Oluwaseun Adetunji, Arshad Farid, S. Ghazanfar
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology, Vol 84 (2022)
Abstract Due to extensive application of antibiotics as growth promoters in animal feed, antimicrobial resistance has been increased. To overcome this challenge, rumen microbiologists search for new probiotics to improve the rate of livestock product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/75cd6a486aed4768a3269bda1ed5de7e
Autor:
T. Khalil, M. K. Okla, W. H. Al-Qahtani, F. Ali, M. Zahra, Q. Shakeela, S. Ahmed, N. Akhtar, H. AbdElgawad, Rizwan Asif, Y. Hameed, Charles Oluwaseun Adetunji, Arshad Farid, S. Ghazanfar
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology v.84 2024
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Brazilian Journal of Biology, Volume: 84, Article number: e259094, Published: 11 MAR 2022
Brazilian Journal of Biology
Instituto Internacional de Ecologia (IIE)
instacron:IIE
Brazilian Journal of Biology, Volume: 84, Article number: e259094, Published: 11 MAR 2022
Due to extensive application of antibiotics as growth promoters in animal feed, antimicrobial resistance has been increased. To overcome this challenge, rumen microbiologists search for new probiotics to improve the rate of livestock production. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d85346c0bc5b5bf7ed30b69d6bfb3a4f
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842024000100235
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1519-69842024000100235
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.