Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"S. Fraselle"'
Autor:
T. De Wilde, B. De Meulenaer, F. Mestdagh, R. Verhé, Y. Govaert, S. Fraselle, J. M Degroodt, S. Vandeburie, K. Demeulemeester, A. Calus, W. Ooghe, C. Van Peteghem
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S15-S18 (2004)
Acrylamide, which is a suspected human carcinogen, is particularly formed in starch-rich foodstuffs, like potato. The inter- and intraspecies variability of the potato causes a dispersion in the amount of acrylamide. This intraspecies variability can
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec7bbecc5ea24ec1b0cc1cff1cdaa6ce
Autor:
Luc Verschaeve, Birgit Mertens, S. Fraselle, M. Van Bossuyt, E. Van Hoeck, Tamara Vanhaecke, Marie-Noelle Blaude, Vera Rogiers
Publikováno v:
Food and chemical toxicology
Up till now, no harmonized EU regulation exists on chemicals used in coatings for food contact materials (FCM). Therefore, these substances need to comply with the general provisions of EU Regulation 1935/2004 and, if present, with national legislati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.