Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"S. Fathollah"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Abstract Among the available methods of enamel strengthening, fluoride varnish (FV) treatment has relatively better results. On the other hand, cold plasma technology has shown promising capacities in sterilizing the environment, surface modification
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d3a67fe7ec92420f86e1fd2f61bd5acc
Among the available methods of enamel strengthening, fluoride varnish (FV) treatment has relatively better results. On the other hand, cold plasma technology has shown promising capacities in sterilizing the environment, surface modification, and imp
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8c866a66df72dce3336263e2affb56e8
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-842386/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-842386/v1
Publikováno v:
Scientific reports. 12(1)
Among the available methods of enamel strengthening, fluoride varnish (FV) treatment has relatively better results. On the other hand, cold plasma technology has shown promising capacities in sterilizing the environment, surface modification, and imp
Autor:
B. Bekaert, P.H.M. Janssen, S. Fathollahi, D. Vanderroost, T. Roelofs, B.H.J. Dickhoff, C. Vervaet, V. Vanhoorne
Publikováno v:
International Journal of Pharmaceutics: X, Vol 7, Iss , Pp 100226- (2024)
In this study, an in-depth comparison was made between batch and continuous direct compression using similar compression set-ups. The overall material processability and final tablet quality were compared and evaluated. Correlations between material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4424ddfeaebc4c8eb72746b7a244416a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Fattahi Moghadam, Y. Hamidoghli, R. Fotouhi Ghazvini, S. Fathollahi, M. Ghasemnezhad, D. Bakhshi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 4, Iss 13, Pp 25-35 (2015)
In addition to physical and chemical properties of citrus fruit, its quality depends on antioxidant compounds such as ascorbic acid, phenols, flavonoids and antioxidant enzymes. Flavonoids group, especially flavonoid glycosides are dominant in citrus
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44d22cbade2c4e3184833df76c8b10a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.