Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"S. Djukanovic"'
Autor:
Branislav Nastasijević, Biljana Nikolić, Dragana Mitić-Ćulafić, S Djukanovic, Stefana Cvetković
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
Lipid oxidation that occurs in different types of food can cause alterations in nutritional qualities, flavour, texture and shelf life of foods. Furthermore, high temperature cooking of protein-rich food can lead to formation of heterocyclic aromatic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e490cefc52a3ebbdd43fa32d23a89b69
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10057
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/10057
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 854:012024
Contamination by numerous food-borne pathogens is a major challenge facing the food industry daily. Even though there are many strategies in the fight against contamination, pathogens able to attach to different surfaces and form biofilms are the big
Despite the use of effective medications to control asthma, severe exacerbations in asthma are still a major health risk and require urgent action on the part of the patient and physician to prevent serious outcomes such as hospitalisation or death.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::108e4ee62e00c561c53f0643ef857aab
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3105675
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3105675
Autor:
Dragana Mitić-Ćulafić, Biljana Nikolić, Branislav Nastasijević, Stefana Cvetković, Jelena Knezevic-Vukcevic, S Djukanovic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
During high-temperature cooking of protein rich foods, especially meat and fish, heterocyclic aromatic amines can be formed. These amines are a class of potent mutagens that can cause alterations in the structure of DNA and chromosomes. In recent dec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a48c83896222efcf13cd96f365b0114
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/8627
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/8627
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 1029:012042
This article deals with increasing security and children protection under the age of 16 (underage) on social networks with photo content such as Facebook, Instagram, Twitter, and similar. Particularly, the emphasis is placed on the official sites of
Autor:
Stefana Cvetković, Biljana Nikolić, Dragana Mitić-Ćulafić, S Djukanovic, Jelena Knezevic-Vukcevic
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 333:012059
Sweeteners are now an integral part of the food industry. Despite its long history of use, saccharin has been in the spotlight for many reasons including toxicity, cancerogenicity and other health issues. Because of this, it is necessary to find natu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.