Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"S. Dimassi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Halloul, G. Saad, S. Dimassi, T. Ach, H. Fekih, A. Ben Abdelkerim, Y. Hasni, A. Maaroufi, M. Kacem, M. Chadli, A. Saad, K. Ach
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie. 84:163
Publikováno v:
Journal de Pédiatrie et de Puériculture. 30:249-270
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Molka Chadli, Maha Kacem, S. Chermitti, Y. Hasni, S. El Khaldi, K. Ach, E. Hajji, Ali Saad, S. Dimassi, Amel Maaroufi, A. Ben Abdelkarim
Publikováno v:
Annales d'Endocrinologie. 79:340-341
Introduction Les filles atteintes d’un syndrome de Turner (ST) seront plus petites que leurs parents. Leur taille moyenne a l’âge adulte est de 20 cm en dessous de leur taille cible. Ce deficit statural est considere comme etant principalement d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Coloring solutions are present in a variety of extruded products, puffed savory snacks, and bakery wares. The colors for expanded ready-to-eat products can be added during the extrusion process. Several technological parameters and chemical interacti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e87235a7b163bc9d72dc1a67d2680e6d
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00011-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00011-7
Natural colors and coloring food are commonly used in frozen desserts to intensify and standardize the color shade. Color stability depends on different parameters that are important when choosing the right pigment. During production, storage, and sh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a67308c6e52a8cc31ab66b5abcb00e41
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00009-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.00009-9
Autor:
R. Baranski, J.E. Brauch, M. Buchweitz, K. Chen, J.L. Cooperstone, S. Dimassi, L. Dufossé, D. Durner, P. Esquivel, H. Fuhrmann, I. Goldman, C. Gras, M. Grashorn, E.M. Hubbermann, D.R. Kammerer, A. Kendrick, T. Krahl, J. Müller-Maatsch, T. Nothnagel, J. Oehlenschläger, U. Ostermeyer, A. Pérez-Gálvez, H. Pöhnl, M. Roca, A. Schieber, S.J. Schwartz, J.W. Scott, C. Spence, E. Stich, F. Weber
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f67f69f268fd3ceb069565689e242d3e
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.01002-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100371-8.01002-2