Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"S. Denayer"'
Autor:
S. Jeuge, T. Van Nieuwenhuysen, Sébastien Crevecoeur, B. Fremaux, Antoine Clinquart, R. Vanleyssem, Georges Daube, Sarah Lebrun, J. Thimister, S. Denayer
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 334
Outgrowth and toxinogenesis of Clostridium botulinum Group II (non-proteolytic) type B were studied in cooked ham prepared with different NaNO2 (ranging from 0 to 80 mg/kg) and sodium chloride (NaCl, ranging from 12 to 19 g/kg) incorporation rates. C
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Craig Baker-Austin, B. Serbruyns, E. Strauch, William Keay, Donatella Ottaviani, Gwenola Hardouin, Stéphanie Copin, J.-P. Rosec, E. Gyurova, Rachel Hartnell, C. Blanco, Bertrand Lombard, S. Denayer, L. Stockley, Francesca Leoni, Kinga Wieczorek, M. Lopatek, Gergana Krumova-Valcheva, Dominique Hervio-Heath, A. Britova, F. Georgsson, Alexandre Leclercq, U. Henigman, P.H. in’t Veld, H. van den Berg
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier Science Bv), 2019-01, Vol. 288, P. 58-65
International Journal of Food Microbiology, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
International Journal Of Food Microbiology (0168-1605) (Elsevier Science Bv), 2019-01, Vol. 288, P. 58-65
International Journal of Food Microbiology, 2019, 288, pp.58-65. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.008⟩
Globally, vibrios represent an important and well-established group of bacterial foodborne pathogens. The European Commission (EC) mandated the Comite de European Normalisation (CEN) to undertake work to provide validation data for 15 methods in micr
Publikováno v:
Bulletin de la Société Royale de Botanique de Belgique / Bulletin van de Koninklijke Belgische Botanische Vereniging, 1956 Aug 01. 88, 13-16.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20792224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.