Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"S. De la Fuente Blanco"'
Autor:
S. de la Fuente Blanco, Enrique Riera, Alfonso Blanco Blanco, V.M. Acosta-Aparicio, G. Rodriguez-Corral, Juan A. Gallego-Juárez
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
9 páginas, 12 figuras.
High-intensity ultrasound is a tool with a great potential for vegetable dehydration. Airborne ultrasonic waves have been used for drying materials in combination with hot air systems to obtain adequate drying rates at lo
High-intensity ultrasound is a tool with a great potential for vegetable dehydration. Airborne ultrasonic waves have been used for drying materials in combination with hot air systems to obtain adequate drying rates at lo
Publikováno v:
Ultrasonics. 44:e539-e543
The application of high power ultrasound for dehydration of porous materials may be very effective in processes in which heat-sensitive materials such as foodstuffs have to be treated. In fact, high-intensity ultrasonic vibrations are capable of incr
Publikováno v:
Proceedings of the Interntional Congress on Ultrasonics.
Autor:
Juan A. Gallego-Juárez, V.M. Acosta-Aparicio, S. de la Fuente-Blanco, E. Riera-Franco de Sarabia, A. Blanco-Blanco
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
5 páginas, 6 figuras
Drying processes, which have a great significance in the food industry, are frequently based on the use of thermal energy. Nevertheless, such methods may produce structural changes in the products. Consequently, a great emp
Drying processes, which have a great significance in the food industry, are frequently based on the use of thermal energy. Nevertheless, such methods may produce structural changes in the products. Consequently, a great emp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.