Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"S. De Vincenzi"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 500-502 (2011)
The ovine Massese breed has a good milk attitude but it is also characterised by a satisfying meat production. In fact the genetic improvement is directed to increase prolificity and milk production attitude with a good meat production. Because of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ac3432789394eda9e089b62dc957461
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 327-329 (2010)
Polyunsaturated fatty acids affect bacterial and protozoal population, inducing important modifications in rumen metabolism. The aim of this study was to investigate the effect of linseed extrusion on in situ ruminal degradability and microbial numbe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30fdda0db5ce4029ba3cd47075488e37
Autor:
Luigi Menghini, Massimo Trabalza-Marinucci, Claudio Forte, Mara Orrù, Gabriele Acuti, Deborah Pacetti, Andrea Valiani, Gabriella Cobellis, S. De Vincenzi
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 126:10-18
This study investigated the effects of rosemary dietary supplementation on the rumen degradability of alfalfa hay, the ruminal bacterial population and rumen metabolism in sheep. The experiment was designed as a 4 × 4 Latin square balanced for carry
Autor:
Gabriele Acuti, M. Trabalza Marinucci, S. De Vincenzi, Oliviero Olivieri, Chiara Antonini, L. Mughetti
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 327-329 (2010)
Italian Journal of Animal Science, Vol 6, Iss 1s, Pp 327-329 (2010)
Polyunsaturated fatty acids affect bacterial and protozoal population, inducing important modifications in rumen metabolism. The aim of this study was to investigate the effect of linseed extrusion on in situ ruminal degradability and microbial numbe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ba50d9bb1b7490027f1829a3044f21a1
http://hdl.handle.net/11391/153778
http://hdl.handle.net/11391/153778
S. De Vincenzi1,∗, M. Lupattelli2, E. Cestola1 and G.B. Liponi3 1Department of Vegetal Biology and Agroenvironmental and Zootechnical Biotechnologies, Section of Animal Science, Agricultural Faculty, University of Perugia; 2Department of Vegetal Bi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dcfd14ec272774019c1365e649b28e66
http://hdl.handle.net/11391/157544
http://hdl.handle.net/11391/157544
Autor:
S. De Vincenzi, A. Bolla, M. Trabalza Marinucci, E. Duranti, Oliviero Olivieri, Domizia Donnini, Mariano Pauselli
S. De Vincenzi1*, M. Pauselli1, A. Bolla1, M. Trabalza Marinucci2, O. Olivieri2, E. Duranti1 and D. Donnini3 1Department of Animal Science; 2Department of T echnologies and Biotechnologies of Animal Productions; 3Department of Plant Biology and Agro-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6fcaef97800fd467a08df5dce0e5c87a
http://hdl.handle.net/11391/153743
http://hdl.handle.net/11391/153743
Publikováno v:
Veterinary Research Communications; Jul2006 Supplement, Vol. 30 Issue 0, p371-374, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.