Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"S. Colombié"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Génard, N. Girollet, C.B. Cakpo, E. Gomès, Y. Gibon, G. Vercambre, B. Beauvoit, L. Roch, Z.W. Dai, D. Jacob, S. Colombié, M.-H. Andrieu, J.L. Chen, A. Moing
Publikováno v:
Acta Horticulturae
Symposium on Advanced Technologies and Management for Innovative Greenhouses: GreenSys2019
Symposium on Advanced Technologies and Management for Innovative Greenhouses: GreenSys2019, Jun 2019, Angers, France. pp.401-410, ⟨10.17660/ActaHortic.2020.1296.52⟩
Symposium on Advanced Technologies and Management for Innovative Greenhouses: GreenSys2019
Symposium on Advanced Technologies and Management for Innovative Greenhouses: GreenSys2019, Jun 2019, Angers, France. pp.401-410, ⟨10.17660/ActaHortic.2020.1296.52⟩
International audience; Fruits, consumed freshly or after processing, play an important role in the human diet. Yield and fruit quality are the two most important criteria for fruit production. Yield of fleshy fruits is largely determined by water, w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::907ed27291254b2ea79c6c2a8e0e7843
https://hal.inrae.fr/hal-03125090
https://hal.inrae.fr/hal-03125090
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie. 56:334-335
Introduction L’urticaire au froid est une urticaire physique declenchee par le froid dont la gravite reside dans le risque de choc hypotensif. La pathogenie n’est pas connue, mais il est decrit plusieurs formes cliniques. L’urticaire au froid a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology
Enzyme and Microbial Technology, Elsevier, 2003, 33 (1), pp.38-46. ⟨10.1016/S0141-0229(03)00082-6⟩
Enzyme and Microbial Technology, Elsevier, 2003, 33 (1), pp.38-46. ⟨10.1016/S0141-0229(03)00082-6⟩
Potential industrial applications for lactate, such as the production of chemicals, has led to interest in producing this organic acid by metabolically engineered yeast such as Saccharomyces cerevisiae . Such microorganisms are more acid tolerant tha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c011f04ee5c5501836875fbec33ba799
https://hal.inrae.fr/hal-02673211
https://hal.inrae.fr/hal-02673211