Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"S. Christine du Toit"'
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 8, p 1109 (2020)
Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum are responsible for alcoholic and malolactic fermentation, respectively. Successful completion of both fermentations is essential for many styles of wine, and an understanding of how these species
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b358b9f63ef4b87a910f9ad5426bea4
Publikováno v:
Microorganisms
Volume 8
Issue 8
Microorganisms, Vol 8, Iss 1109, p 1109 (2020)
Volume 8
Issue 8
Microorganisms, Vol 8, Iss 1109, p 1109 (2020)
Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus plantarum are responsible for alcoholic and malolactic fermentation, respectively. Successful completion of both fermentations is essential for many styles of wine, and an understanding of how these species
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.