Zobrazeno 1 - 10
of 307
pro vyhledávání: '"S. Charoenrein"'
Autor:
S, Charoenrein, D S, Reid
Publikováno v:
Advances in experimental medicine and biology. 302
Quality changes in food frozen by different conditions and at different storage temperatures were demonstrated using a model system. A frozen starch gel represents a frozen food matrix, and ions in the external medium represent the reactant molecules
Publikováno v:
Advances in experimental medicine and biology. 302
The phase distribution of components in both model and actual food systems has been quantified using Magnetic Resonance Imaging. We present measurements of effective moisture diffusivities, vertical mass distributions in foams, and crystallization of
Autor:
Bangar, Sneh Punia1 (AUTHOR) snehb@clemson.edu, Dhull, Sanju Bala2 (AUTHOR), Manzoor, Mehnaza3 (AUTHOR), Chandak, Ankita2 (AUTHOR), Esua, Okon Johnson4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Starch / Staerke. Jan2024, Vol. 76 Issue 1/2, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Саралиев, Пламен, Колев, Николай
Publikováno v:
Journal of Mountain Agriculture on the Balkans (JMAB); 2024, Vol. 27 Issue 5, p712-729, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shi, Runjie1 (AUTHOR), Tang, Ning1 (AUTHOR) ningtang@cau.edu.cn, Zhang, Xiaojun1 (AUTHOR), Cheng, Yongqiang1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Starch / Staerke. Mar2023, Vol. 75 Issue 3/4, p1-10. 10p.
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Mar2023, Vol. 25 Issue 1, p176-190. 15p.