Zobrazeno 1 - 10
of 1 496
pro vyhledávání: '"S. C. Chiang"'
Autor:
A. Kalinichenko, G. P. Casoni, L. Dupré, L. Trotta, J. Huemer, D. Galgano, Y. German, B. Haladik, J. Pazmandi, M. Thian, Ö. Yüce Petronczki, S. C. Chiang, M. Taskinen, A. Hekkala, S. Kauppila, O. Lindgren, T. Tapiainen, M. J. Kraakman, K. Vettenranta, A. J. Lomakin, J. Saarela, M. R. Seppänen, Y. T. Bryceson, K. Boztug
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 6, Pp 2141-2142 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a27aab9acbb44b0a719bebe9c870075
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Utpal K. Prodhan, Shikha Pundir, Vic S.-C. Chiang, Amber M. Milan, Matthew P. G. Barnett, Greg C. Smith, James F. Markworth, Scott O. Knowles, David Cameron-Smith
Publikováno v:
Nutrients, Vol 12, Iss 2, p 380 (2020)
Cooking changes the texture and tenderness of red meat, which may influence its digestibility, circulatory amino acids (AA) and gastrointestinal (GI) hormonal responses in consumers. In a randomised crossover intervention, healthy males (n = 12) cons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00bf28e9e51a4452a86ab5d1db689594
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.