Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"S. Brogan"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 21, p 3956 (2023)
We examined the impact of artisan cooperatives on East African women related to changes in consumer perception and food choice. We sought to understand how artisan cooperatives were impacting women’s food security, diet, and nutrition. To comprehen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dca26fd8ade4badaf1219db7bc6382b
Autor:
C. Treanor, S. Brogan, Y. Burke, A. Curley, J. Galvin, L. McDonagh, C. Murnaghan, P. Mc Donnell, N. O’Reilly, K. Ryan, H. P. French
Publikováno v:
European Spine Journal. 31:2866-2874
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alex P. S. Brogan
Publikováno v:
New Journal of Chemistry. 45:6577-6585
Chemical modification of proteins to yield solvent-free liquid proteins has been demonstrated to be a robust method for stabilizing proteins against temperature, aggregation, and non-aqueous environments. This new class of biomaterial shows exception
Publikováno v:
Journal of Materials Chemistry A. 9:4679-4686
Ionogels are emerging as soft materials with remarkable physical properties that can be tuned to suit application requirements. The liquid component—ionic liquids—are effectively involatile, which provides new opportunities to explore gel surface
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biotechnology and Bioengineering. 118:592-600
The temperature sensitivity of vaccines and therapeutic proteins forces the distribution of life-saving treatments to rely heavily on the temperature-controlled (usually 2-8°C) supply and distribution network known as the cold chain. Here, using avi
Autor:
Karen M. Polizzi, Coby J. Clarke, Liem Bui-Le, Alex P. S. Brogan, Andreas Bröhl, James A. J. Arpino, Jason P. Hallett
Publikováno v:
Communications Chemistry, Vol 3, Iss 1, Pp 1-9 (2020)
Ionic liquids offer exciting possibilities for biocatalysis as solvent properties provide rare opportunities for customizable, energy-efficient bioprocessing. Unfortunately, proteins and enzymes are generally unstable in ionic liquids and several att
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.