Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"S. Bourdu-Naturel"'
Autor:
S, Agostini, M, Goubern, V, Tondereau, C, Salvador-Cartier, V, Bezirard, M, Lévèque, H, Keränen, V, Theodorou, S, Bourdu-Naturel, N, Goupil-Feuillerat, S, Legrain-Raspaud, H, Eutamene
Publikováno v:
Neurogastroenterology and motility : the official journal of the European Gastrointestinal Motility Society. 24(4)
Fermented milk (FM) containing Bifidobacterium lactis CNCM I-2494 and yogurt strains improves irritable bowel syndrome (IBS) symptoms in constipated IBS patients. In rats, stressful events exacerbate IBS symptoms and result in the alteration of gut s
Autor:
V. Theodorou, H. Keränen, S. Legrain-Raspaud, Christel Salvador-Cartier, Simona Agostini, S. Bourdu-Naturel, N. Goupil-Feuillerat, Mathilde Leveque, V. Bezirard, M. Goubern, Helene Eutamene, Valérie Tondereau
Publikováno v:
Neurogastroenterology & Motility. 24:376-e172
Background Fermented milk (FM) containing Bifidobacterium lactis CNCM I-2494 and yogurt strains improves irritable bowel syndrome (IBS) symptoms in constipated IBS patients. In rats, stressful events exacerbate IBS symptoms and result in the alterati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Luyao, Wang, Linlin, Tian, Peijun, Wang, Botao, Cui, Shumao, Zhao, Jianxin, Zhang, Hao, Qian, Long, Wang, Qun, Chen, Wei, Wang, Gang
Publikováno v:
Food & Function; 2/7/2022, Vol. 13 Issue 3, p1628-1640, 13p
Autor:
Niu, Xiangyun, Shang, Hongqi, Chen, Siyan, Chen, Ruichang, Huang, Jin, Miao, Yongqiang, Cui, Wenping, Wang, Huan, Sha, Zhou, Peng, Duo, Zhu, Ruiliang
Publikováno v:
Food & Function; 1/7/2021, Vol. 12 Issue 1, p252-266, 15p
Autor:
Atta-ur Rahman
Studies in Natural Products Chemistry, Volume 66 covers the synthesis, testing, and recording of the medicinal properties of natural products, providing cutting edge accounts of the fascinating developments in the isolation, structure elucidation, sy
Autor:
Semih Otles
Presenting the work of international experts who discuss all aspects of probiotics and prebiotics, this volume reviews current scientific understanding and research being conducted in this area. The book examines the sources and production of probiot